Bulan: Desember 2018

Jaman Tuo

Posted on

Saiki jamane wes jaman tuo.
Akeh wong podho nyalai kodrat lan
seneng gawe duso. 
Ora peduli karo kabecikan sing pantes,
Mergo uripe ora beres.

Sak podho-podho akeh wong sing ora tentrem.
Rino wengi mung mburu donya,
Nganti lali karo agomo.
Mulane angel dituntun lan ditoto. Baca entri selengkapnya »

Iklan