Diposkan pada Info Terbaru, Puisi_ku, Tulisan_ku

Jaman Tuo

Saiki jamane wes jaman tuo.
Akeh wong podho nyalai kodrat lan
seneng gawe duso. 
Ora peduli karo kabecikan sing pantes,
Mergo uripe ora beres.

Sak podho-podho akeh wong sing ora tentrem.
Rino wengi mung mburu donya,
Nganti lali karo agomo.
Mulane angel dituntun lan ditoto. Lanjutkan membaca “Jaman Tuo”

Iklan